VOORGERECHTEN

* Gebakken kreeft – koraalboter

* Oesters

*Slaatje – garnaalkroketjes 

* Slaatje – kaaskroketjes 

*Slaatje kalfszwezerikkroketten

* Slaatje – geitenkaas – honingdressing – (met spek ) 

* Scampi maison

*Slaatje – gebakken scampi – pijnboompitten

* Carpaccio – rundsvlees – parmezaan – basilicum

* Gerookte zalm – komkommer – dille mayonaise

*Diverse tomaatjes – burratina – basilicumolie -hartige granola – 

*Slaatje – fish & chips – verse tartaar

*Slaatje – italiaanse ham – meloen – zongedroogde tomaat

*Ruccola – sushi – krokant korstje – soja crème

*Diverse tomaatjes – burrata van geit – olijfolie – basilicum

*Krieltjes – tomaatjes – ansjovis uit de Cantabrische zee – olijfolie

*Parelmoersalade – gepocheerd eitje – garnaaltjes – gerookte forel – zeekraal – kroepoek

De voorgerechten kan men ook als hoofdgerecht nemen