TRAITEUR 2019 – 2020

Restaurant De Cruyscouter
056/370200
Info@decruyscouter.be
————————————–

FEESTMENU  VOOR THUIS € 38.00

3 hapjes voor bij het aperitief

————–

Ballontine /ganzenlever/spinazie / groene boontjes /vijgencompote /

gelakte kwartelboutjes

of

Noorse schotel DELUXE

( zalm , kreeft , coquille , paling …..)

—————————–

Lamsschenkel /groentenboeket/thymsausje

of

Kabeljauw/wokgroentjes/citroenthymsausje

——————————-

Duo van chocolade

€ 38.00 p.p.

Wij wensen u een smaakvol 2020

-Garnaalkroketten € 3.00

– Kaaskroketten € 1.90

– Aardappelkroketten € 0.70 st.

– Roomaardappelen € 4.00 p.p

– Gevulde polderaardappel 2.20 st.

——————————————— 

 Aperitiefhapjes:

– Koude oesters € 2.00

– Warme oesters € 3.00

– Kippenboutjes € 0.80

-Mini kaaskroketjes € 0.80

Mini garnaalkroketjes € 00.90

– Koude hapjes € 2.00

– Warme hapjes € 2.00

————————————————– 

Soepen 1/2l p.p.

– Garnalensoep € 7.00 p.p.

– Witloofroomsoep € 6.00 p.p.

– Tomatensoep met balletjes € 6.00p.p.

—————————————————————————–

 Koude voorgerechten

Ballontine / ganzenlever / spinazie / brioche  /

groene boontjes /gelakte kwartelboutjes

€ 16.00

– Carpaccio rund / ganzenleverkrul /parmezaan /

ruccola/ basilicimparels € 15.00

-Slaatje kreeft  /  belle vue / kruidenmajonaise

  € 20.00

– Carpaccio van st. jacobsvrucht , passievrucht ,

salty fingers € 16.00

– Noorse schotel DELUXE € 20.00

( zalm , kreeft , coquille , paling ….)

——————————————————————- 

Warme voorgerechten

– Scampi “De Cruyscouter”(pikant) €14-.00

– Gebakken ½ kreeft / dragon /  koraalboter € 22.00

-Lauwe kreeft /  sjalottenvinaigrette,/

 tomatenblokjes /basilicum € 22.00

 ———————————————————

 Hoofdgerechten vis

Omberfilet / risotto /wokgroentjes /

 graantjesmostersaus € 22.00

Gebakken kabeljauw / 4 seizoenengroentjes /

citroenthymsaussaus € 23.00

Zalm / coquille /juliennegroentjes / € 20.00

—————————————————————- 

 Hoofdgerechten vlees

– Suprème van fazant 1/2/  witloof € 24.00

– Hertenkalffilet / veenbessensaus €28.00

– Lamsschenkel / thymsaus € 24.00

– Coq au vin 1/2/ grootmoeders wijze € 20.00

– Kalkoenrolletje / spek  € 20.00

Waterzooi van kip / julienne groentjes € 20.00

Ontbeend gevulde kwartel € 22.00

——————————————————- 

De hoofdgerechten  zijn voorzien

 van warme  groentjes

Keuze van de aardappelen:

gevulde polderaardappel , duchesseaardappel

kroketten of  roomaardappelen

Dessert

—–

 Duo van chocolade € 7.00

 Kaasbord / garnituur / notenbrood  € 9.00

 —–

Er kan besteld worden ten laatste tot

22dec. en 29 dec.

De bestellingen kunnen afgehaald worden

 op 24 dec.en 31 dec.ts.14h – 16h

op 25 dec. en 1 jan. ts. 10h30 – 11h30

 056/370200   of

info@decruyscouter.be