Restaurant De Cruyscouter
056/370200
Info@decruyscouter.be
————————————–

Kerst & Nieuwjaar 2023 – 2024

FEESTMENU  VOOR THUIS € 48.00

3 hapjes voor bij het aperitief

————–

Torentje – crab – omelet – kreeft – appel –

krulsla – limoendressing

of

Carpaccio rundvlees – Parmezaanse kaas – rucola – basilicum

 

—————————–

Gevulde parelhoenfilet – roomsausje – feestgroentjes – kroketjes

of

Pladijsfilet – fijne groentjes – saffraansaus

——————————-

Feestelijk nagerecht

of

Kaasbordje met garnituur +€ 5.00

————————————————

Aperitiefhapjes:

*Koude oesters open met citroen € 3.50

*Warme oesters  €4 .50

*Kippenboutjes € 0.85

*Mini kaaskroketjes € 0.85

*Mini garnaalkroketjes € 1.00

* Koude hapjes € 2.60

* Warme hapjes € 2.60

————————————————– 

Huisgemaakte hazenpaté 1/2 kg € 16.00

Terrine ganzenlever met confituur € 25 .00 / 100 gr.

Onze kroketten & soepen

*Garnaal – & kalfszwezerik kroket € 4.20

*Kaaskroket € 3.20

*Aardappelkroketten € 0.70 st.

*Roomaardappelen € 14.00/kg

* Garnalensoep € 15.00 /liter

* Witloofroomsoep € 8.00 /liter

* Tomatensoep met balletjes € 6.00 /liter

—————————————————————————–

 Koude voorgerechten

*Praline / ganzenlever / verse vijg /

crème van knolselder/ zoet broodje € 20.00

* Carpaccio rund / ganzenleverkrul /parmezaan /

ruccola/ basilicim / enoki  € 19.00

*Slaatje kreeft  /  zachte curry / appel ( dagprijs)

     * Torentje – crab – kreeft – omelet –
                              krulsla- limoendressing  € 25.00

* Burrata / tomaatjes / basilicumolie / tomatencrumble € 15.00

* Gerookte zalm / fijne kruiden / mimosa hoeve ei € 15.00

——————————————————————- 

Warme voor – & hoofdgerechten

*Scampi “De Cruyscouter”(lichtjes pikant) €16-.00  –  € 23.00

* Gebakken kreeft / dragon /  koraalboter ( dagprijs)

* Gebakken zalm / coquille / juliennegroentjes / mousselinesaus € 18.00  – € 25.00

* Pladijsfilet/ fijne groentjes / saffraansaus / € 18.00 – € 25.00

*Dagvers kabeljauw / prei / waterkerssaus( dagprijs )

————————————————————————-

 Hoofdgerechten vlees

* Filet van fazant  / witloof € 25.00

-*Hertenkalffilet / veenbessensaus €32.00

*Black Angus beef / bearnaise / groentjes € 26.00

*Coq au vin € 23.00

*Osso – bucco / parmezaan € 25.00

* Gevulde parelhoenfilet / roomsausje € 25.00

     *Lamsschenkel / thym € 24.00

——————————————————- 

De hoofdgerechten  zijn voorzien

 van warme  groentjes & aardappelen

Keuze van de aardappelen:

Kroketjes / tagliatelli /

roomaardappelen / duchesse / frietjes

——————————————————-

Voor de kids

*Kippenfilet / appelmoes / frietjes of kroketten € 12.00

*Worst / appelmoes / frietjes of kroketjes € 10.00

Dessert

* Feestelijk nagerecht € 9.00

* Kaasbord / garnituur / notenbrood  € 10.00

 —–

Cava  : 20.00€ / fles

Witte zoete wijn: Domaine Tariquet € 22.00

Witte wijn :Man Chenin blanc Zuid Afrika  € 20.00

Rode wijn: *St Andrea Salice Salentino Italie € 20.00/ fles

*Kaapzicht Stellenbosch Shirah – cabetnet sauvignion € 22.00

Bestellen voor kerst tot 19 december /voor nieuwjaar tot 26 december

De bestellingen kunnen afgehaald worden

 op 24 dec.en 31 dec.ts.14h – 17h

op 25 dec. en 1 jan. ts. 10h30 – 11h30

 056/370200   of

info@decruyscouter.be

Wij wensen U een smaakvol en gelukkig 2024

Marleen & Pol