TRAITEUR 2020 – 2021

Restaurant De Cruyscouter
056/370200
Info@decruyscouter.be
————————————–

Wij leveren ook aan huis

Kerst & Nieuwjaar 2020-2021

FEESTMENU  VOOR THUIS € 40.00

3 hapjes voor bij het aperitief

————–

Terrine /eendenlever/spinazie / appel / vijg/ hazelnootcrème/

brioche /noten crumble

of

Tataki zalm/ coquille/ limoencrème/ granaatappel/

gepofte quinoa/ groene kruiden

—————————–

Risotto/ butternut/ pladijs en scampi/

brunoise courgettes/garnalensaus / dragon

of

Filet van kapoen/winterse groentjes / aardappelwafel

——————————-

Passievrucht/ crèmeux/ sponscake/ amandelcrumble

of 

Kaasbordje met garnituur +€ 4.00

—————————————————————–

Aperitiefhapjes:

*Huisgemaakte grissini & crackers met 2 tapenades € 3.00 p.p.

*Koude oesters € 2.50

*Warme oesters / prei / mousseline €4 .00

*Kippenboutjes € 0.80

*Mini kaaskroketjes € 0.80

*Mini garnaalkroketjes € 0.90

* Koude hapjes € 2.20

* Warme hapjes € 2.20

————————————————– 

Huisgemaakte hazenpaté 1/2 kg € 11.00

Onze kroketten & soepen 1/2l p.p.

*Garnaal – & kalfszwezerik kroket € 4.00

*Kaaskroket € 2.20

* Garnalensoep € 7.00 /liter

* Witloofroomsoep € 6.00 /liter

* Tomatensoep met balletjes € 6.00 /liter

—————————————————————————–

 Koude voorgerechten

*Terrine / eendenlever / boontjes / brioche  /

hazelnootcrème/appel /notencrumble 

€ 18.00

* Carpaccio rund / ganzenleverkrul /parmezaan /

ruccola/ basilicimparels € 17.00

*Slaatje kreeft  /  couscous / kruidenmayonaise / groene kruiden

  € 22.00

* Tataki zalm /coquille /limoencrème / granaatappel /

gepofte quinoa /groene kruiden € 17.00

*Tartaar zalm / wasabimayonaise / radijs / citroenverbena / vers kruiden € 16.00

——————————————————————- 

Warme voor – & hoofdgerechten

*Scampi “De Cruyscouter”(pikant) Vg.€15-.00  –  Hg.€ 20.00

* Gebakken kreeft / dragon /  koraalboter Vg.€ 22.00 – Hg.€ 44.00

*Groentenrisotto/broccoli /bloemkool/gebakken kabeljauw /kokkels

Vg. € 17.00 – Hg € 24.00

*Gebakken zalm / juliennegroentjes / basilicummousseline Vg. € 15.00 – Hg. € 22.00

*Risotto butternut /pladijs & scampi / brunoise courgettes  / garnalensaus / dragon

Vg.€ 16.00 – Hg.€ 23.00

*Spiesje coquille /scampi / bladspinazie / gepocheerd eitje /

mousselinesaus Vg.€ 17.00 – Hg.€ 24.00

* Gebakken zeetong meunière Hg.25.00

*Bouillabaisse met toost en vers  rouille  ( enkel  Hg ) € 26.00

aanvullend met een halve kreeft  + € 10.00

————————————————————————-

 Hoofdgerechten vlees

* Fazant ” fine champagne” / witloof € 24.00

-*Hertenkalffilet / veenbessensaus €26.00

* Lamskroontje / thymsaus / wintergroentjes  € 26.00

*Black Angus beef / bearnaise / groentjes € 25.00

*Pluma Iberico / mosterdsaus / groentjes  € 24.00

*Osso – bucco / tagliatelli € 22.00

*Orloff van kapoen / archiduc saus , groentjes € 20.00

*Gebakken kalfszwezerikken, morieltjes € 28.00

——————————————————- 

De hoofdgerechten  zijn voorzien

 van warme  groentjes

Keuze van de aardappelen:

gevulde polderaardappel , duchesseaardappel

kroketten, roomaardappelen , polenta , aardappelwafel of frietjes

——————————————————-

Voor de kids

*Balletjes in tomatensaus /purèe € 9.00

*Kippenfilet , appelmoes , frietjes of kroketten € 10.00

Dessert

*Passievrucht / crèmeux / sponscake / amanden crumble € 7.00

*Chocoladeboon / Caramel / cacaobiscuit € 8.00

* Kaasbord / garnituur / notenbrood  € 9.00

 —–

Voor bij de koffie

Tarteletje / koekjes / chocolade € 4.00p.p.

Wijnen 

Cava  : 20.00€ / fles

Witte zoete wijn: Chateau la foret ,bergerac € 20.00

Witte wijn :Man Chenin blanc Zuid Afrika  € 20.00

Rode wijn: *St Andrea Salice Salentino Italie € 18 .00/ fles

*Kaapzicht Stellenbosch Shirah – cabetnet sauvignion € 22.00

*Gazin Rocquencourt 2011 , pessac- leognan € 35.00

KERST : Helaas kunnen wij geen bestellingen meer aannemen

Bestellen voor oudejaar en 1 januari kan nog tot zondag 27/12

De bestellingen kunnen afgehaald worden

 op 24 dec.en 31 dec.ts.14h – 17h

op 25 dec. en 1 jan. ts. 10h30 – 13h00

 056/370200   of

info@decruyscouter.be

Wij wensen U een smaakvol en gelukkig 2021 

Marleen & Pol