TRAITEUR 2022 – 2023

Restaurant De Cruyscouter
056/370200
Info@decruyscouter.be
————————————–

Wij leveren ook aan huis

Kerst & Nieuwjaar 2022 – 2023

FEESTMENU  VOOR THUIS € 45.00

3 hapjes voor bij het aperitief

————–

Huisgemaakte gravadlax zalm – limoencrème –

radijs – groene kruiden – 

of

Gerookte kip “tonnato” – ceasardressing – rucola

—————————–

Filet van fazant – roomsausje – feestgroentjes – kroketjes

of

Eten wat de visser vangt – wokgroentjes –

graantjesmosterdsaus – zeekraal – duchesseaardappelen

——————————-

Genoise – bavarois – rode vruchten – speculaas

of

Kaasbordje met garnituur +€ 5.00

—————————————————————–

Aperitiefhapjes:

*Koude oesters open met citroen € 3.00

*Warme oesters  €4 .50

*Kippenboutjes € 0.85

*Mini kaaskroketjes € 0.80

*Mini garnaalkroketjes € 0.95

* Koude hapjes € 2.50

* Warme hapjes € 2.30

————————————————– 

Huisgemaakte hazenpaté 1/2 kg € 15.00

Onze kroketten & soepen

*Garnaal – & kalfszwezerik kroket € 4.20

*Kaaskroket € 3.00

*Aardappelkroketten € 0.70 st.

*Roomaardappelen € 12.00/kg

* Garnalensoep € 10.00 /liter

* Witloofroomsoep € 8.00 /liter

* Tomatensoep met balletjes € 6.00 /liter

—————————————————————————–

 Koude voorgerechten

*Terrine / ganzenlever / boontjes / broodje /

appel / uienconfit € 20.00

* Carpaccio rund / ganzenleverkrul /parmezaan /

ruccola/ basilicim / enoki  € 19.00

*Slaatje kreeft  /  couscous / kruidenmayonaise / groene kruiden

  dagprijs

*Huisgemaakte gravadlax zalm / verse kruiden / radijs / limoencrème € 17.00

* Gerookte kip /tonnato / ceasardressing / rucola  € 17.00

*Burratina / tomaatjes / basilicumolie / tomatencrumble € 15.00

——————————————————————- 

Warme voor – & hoofdgerechten

*Scampi “De Cruyscouter”(lichtjes pikant) €16-.00  –  € 23.00

* Gebakken kreeft / dragon /  koraalboter ( dagprijs)

*Risotto / butternut / tortelloni / spinazie / pecorinokaas / boschampignons / mousselinesaus € 15.00 – € 22.00

*Gebakken coquille / broccoli / saffraansaus / € 18.00 – € 25.00

*Eten wat de visser vangt/ krokante kruidenkorst / mossel /

zeekraal /mousselinesaus € 17.00 – € 24.00

*Dagvers kabeljauw / wokgroentjes / graantjesmosterd ( dagprijs )

————————————————————————-

 Hoofdgerechten vlees

* Filet van fazant  / witloof € 25.00

-*Hertenkalffilet / veenbessensaus €30.00

*Black Angus beef / bearnaise / groentjes € 25.00

*Pluma Iberico / mosterdsaus / groentjes  € 25.00

*Osso – bucco / tagliatelli € 24.00

*Filet van graankip / dragonsaus € 25.00

——————————————————- 

De hoofdgerechten  zijn voorzien

 van warme  groentjes & aardappelen

Keuze van de aardappelen:

Aardappelwaaier /kroketjes / tagliatelli /

roomaardappelen / purée / frietjes

——————————————————-

Voor de kids

*Kippenfilet / appelmoes / frietjes of kroketten € 12.00

*Worst / appelmoes / frietjes of kroketjes € 10.00

Dessert

*Genoise / bavarois / rode vruchten / speculaas € 8.00

*Charlotteroom / karamel / peer € 8.00

* Kaasbord / garnituur / notenbrood  € 9.00

 —–

Cava  : 20.00€ / fles

Witte zoete wijn: Chateau la foret ,bergerac € 20.00

Witte wijn :Man Chenin blanc Zuid Afrika  € 20.00

Rode wijn: *St Andrea Salice Salentino Italie € 18 .00/ fles

*Kaapzicht Stellenbosch Shirah – cabetnet sauvignion € 22.00

*Gazin Rocquencourt 2011 , pessac- leognan € 35.00

Bestellen voor kerst tot 19 december /voor nieuwjaar tot 26 december

De bestellingen kunnen afgehaald worden

 op 24 dec.en 31 dec.ts.14h – 17h

op 25 dec. en 1 jan. ts. 10h30 – 11h30

 056/370200   of

info@decruyscouter.be

Wij wensen U een smaakvol en gelukkig 2023

Marleen & Pol