Traiteur/afhaal

Bestellen kan tot de 2 dagen voordien 18H

Aperitiefhapjes

*Koude oesters ( open) € 3.50st

*Warme oesters € 4.50 st.

*Mini kaasbolletjes € 0.85

*Mini garnaalkroketjes € 1.00

*Koude hapjes € 2.60

*Warme hapjes € 2.60

*Voorgerechten ( ook in hoofdgerecht)

*Huisgemaakte garnaal | & kalfszwezerik kroketten € 4.50 st

*Huisgemaakte kaaskroket € 3.20st

*Carpaccio van rund – parmezaanse kaas – rucola – ganzenleverkrul €.19.00

*Spiesje Sint jacobsvrucht – fijne groentjes- mousselinesaus € 19.00

*Dagverse vis- krokante kruidenkorst – mousselinesaus – provencaalse kruiden € 19.00

*Ravioli van gamba ,gepocheerd eitje , mousseline ,gegrilde gamba € 20.00

*Diverse tomaatjes – burrata – basilicum – tomatengranola € 15.00

Ook diverse salades te verkrijgen als hoofdgerecht, kip caesar , tomaat garnaal , gerookte zalm , serranoham & meloen , tonijn, tomaat burratina, geitenkaas , spekjes en broodkorstjes enz….. met frietjes of koude aardappelsalade

Hoofdgerechten

*Gebakken kreeft – verse kruiden of belle – vue dagprijs 1/1

*Black Angus beef – bearnaise of kruidenboter – warme groentjes € 28.00

*Gebakken zeetong meunière dagprijs

*Gebakken zalm en coquiile – juliennegroentjes – € 25.00

*Osso – bucco – parmezaanse kaas – basilicum € 25.00

*Kwartelfilet seizoensgroentjes € 25.00

Bij de hoofdgerechten zijn de groentjes een aardappelkeuze inbegrepen

Nagerechten

*Citroen merinque taartje € 7.00

*Nagerecht van de maand € 8.00

*Warme appeltaart € 8.00

Menu van de maand ook verkrijgbaar in de afhaal mits 2 dagen op voorhand te bestellen

Lunch van 27/2 tot en met 1/3 reserveren of (bestellen om af te halen liefst dag voordien doorgeven ) op nr. 056/370200

Dinsdag VERLOF TOT EN MET 26/2

Woensdag

Donderdag

Vrijdag